بسته بندی:
بسته بندی در پلاستیک به صورت شمش ، هریک عدد شمش در یک کارتن.
وزن:
12تا 16 کیلوگرم خالص
محصول یال اسبی صید سنتی:
عمل آوری به صورت کامل و بدون سر در کارخانه
ماهی یال اسبی صید روز 6-4 ساعت پس از صید
کنترل کیفیت و سایزبندی:
درجه یک، درجه دو و بدون سر
انجماد در تونل-پلیت فریزر در دمای 35- تا 40 - درجه سانتی گراد
سایز:
200/300- 300/500- 500/700-700/1000- 1000-2000
عمل آوری به صورت کامل و بدون سر در کارخانه
ماهی یال اسبی صید روز 6-4 ساعت پس از صید
کنترل کیفیت و سایزبندی:
درجه یک، درجه دو و بدون سر
انجماد در تونل-پلیت فریزر در دمای 35- تا 40 - درجه سانتی گراد
سایز:
200/300- 300/500- 500/700-700/1000- 1000-2000
بدون سر H.J.T با سایزهای فوق
نگهداری در سردخانه مناسب با دمای 18- درجه سانتی گراد
بسته بندی:
بسته بندی در پلاستیک به صورت شمش و لایه به لایه پلاستیک گذاری شده و هریک عدد شمش در یک کارتن.
وزن: 10 کیلوگرم خالص