⛔ویژگی های اصلی:⛔
♻گوشت نرم و سفید
♻طعم خوب و بوی مطلوب
♻دارای سیخ کم
♻سرشار از فسفر و کلسیم
♻منبع ویتامین B و C
♻کاهش دهنده آلزایمر و بهبود عملکرد مغز
♻کاهش قند خون در افرادی که اضافه وزن دارند
♻برای قلب بسیار مفید می باشد
⛔خصوصیات ماهی طلال⛔
ماهی طلال یکی از ماهیان خانواده تنماهیان است. این خانواده از جمله ماهیان لذیذ و پرطرفدار جنوب به شمار میروند و ارزش غذایی و افتصادی بالایی دارند.گوشت آن نرم و سفید رنگ است . تیغ و استخوان آن کم و به راحتی جدا می شود. طلال جنوب به عنوان یک ماهی بسیار سالم شناخته میشود و مصرف منظم آن برای سلامتی بدن بسیار مفید است. این ماهی به دلیل این که برای سلامتی قلب مفیده مشهور است. به عنوان ماهی روغنی، منبع غنی اسیدهای چرب امگا3 است.ماهی طلال به کاهش آلزایمر و بهبود عملکرد مغز کمک میکند.این ماهی در تنظیم فشار خون و کاهش سطح کلسترول خون موثر است.استفاده از گوشت ماهی طلال خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد.مصرف منظم ماهی طلال میتواند به تنظیم متابولیسم بدن کمک کند و همچنین در کاهش قند خون در افراد دارای اضافه وزن نقش بسزایی دارد.ماهی طلال به دلیل دارا بودن عنصر سلنیوم، کوآنزیم Q10، آنتی اکسیدانها و چربیهای امگا3 در درمان و پیشگیری از انواع سرطان مفید است.این ماهی علائم آرتریت روماتوئید را کاهش میدهد.خواص رقیق کنندگی ماهیان دریایی ازجمله ماهی طلال بطور کامل آشکار شده است وقتی که در رگ لخته ایجاد می شود روغن ماهی با خاصیت ضدلختگی خود آن را درمان می کند.ماهی طلال دارای بدنی عمیق و کشیده است. این ماهی به حداکثر طول چنگالی 35 سانتیمتر (14 اینچ) میرسد، اما طول معمول آنها به طور کلی حدود 25 سانتیمتر (9.8 اینچ) میباشد.
⛔روش پخت ماهی طلال⛔
این ماهی به صورت سرخ شده ، برشته ، بخار پز، شکم پر،قلیه و کتلت ماهی استفاده می شود.
⛔روش صید ماهی طلال⛔
تور گردان پیاله ای ،تور بالارونده و در نزدیکی ساحل از تله های ساخته شده از نی استفاده می گردد
⛔زیستگاه ماهی طلال⛔
ماهی طلال از خانواده تنماهیان است. ماهی طلال معمولاً در اقیانوسهای هند و اقیانوس آرام و دریاهای اطراف آنها یافت میشود.به طور کلی ماهی طلال در آبهای کم عمق و ساحلی یافت میشود. دامنه آن از دریای سرخ و آفریقای شرقی در غرب تا اندونزی در شرق و از چین و جزایر ریوکیو در شمال تا استرالیا، ملانزی و ساموآ در جنوب گسترش دارد. همچنین از طریق کانال سوئز به عنوان مهاجر وارد دریای مدیترانه شده است. جایی که دمای آب سطحی حداقل 17 درجه سانتیگراد (63 درجه فارنهایت) است. ماهیان بزرگ این گونه در خلیجهای ساحلی، بندرها و تالابهای عمیق یافت میشوند. آنها معمولاً در آبهای کدر و غنی از پلانکتون یافت شده و از ماکروپلانکتون از جمله لارو میگو و ماهی تغذیه میکند.
🐟🐟🐟